Cursus Bouw een Groeiende Praktijk voor Masseurs

Ben jij een gepassioneerde behandelaar, maar lukt het maar niet om te bouwen naar een groeiende praktijk, dan is deze cursus iets voor jou. De cursus betreft maatwerk, waarbij we starten met een bedrijfsscan om de nulmeting te bepalen. Vandaar gaan we kijken waar jouw praktijk in kan groeien en wat de knelpunten zijn. We kijken naar de essentials zoals website en social media gebruik, kruipen in de huid van jouw doelgroep, de financiële kant (wat kost meer geld dan dat het opbrengt) en je krijgt volop tips en advies; alles praktisch en direct inzetbaar.

Het betreft een eendaagse cursus van 9.30 uur tot 16.00 uur en wordt individueel gegeven. De dag is inclusief lunch, koffie en thee en een reader met alle informatie.

Kosten: De cursus is 300 euro. Na het volgen van de cursus ontvang je een deelnamecertificaat. Er zijn geen accreditatiepunten te verdienen met de cursus, wellicht ga ik dit traject starten voor de toekomst. Binnenkort zijn er ook praktisch inzetbare workshops te volgen op marketingvlak.

Wees welkom om een afspraak te maken.

 Cursus Oncologisch Masseur

De cursus oncologisch masseur bestaat uit een Basisdag en eventueel een Verdiepingsdag. De cursus is afgestemd op de ervaren masseur die een warm hart draagt voor de doelgroep en die al wat kennis in huis heeft.  De cursus wordt individueel gegeven, zodat kwaliteit en maatwerk geborgen wordt. Na de Basisdag ben je in staat veilig een oncologische massage te geven. Deze dag omvat veel informatie; wat is kanker (basis), oncologische terminologie, het intakegesprek, een comfortabele houding, de massage (theorie en praktijk gezicht/hoofd, rug, voeten en handen). Het is goed aan te geven dat de dag veel theorie betreft, maar natuurlijk gaan we ook praktijk doen. Het is een volle dag van 9.30 uur tot 16.00 uur en is inclusief lunch, koffie en thee en een reader met alle informatie en intakeformulieren die je kunt gebruiken voor jouw eigen praktijk. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om na een aantal weken ervaring in de praktijk te hebben opgedaan een terugbelmoment in te plannen om door te spreken waar je tegenaan loopt. De Verdiepingsdag omvat verdere verdieping wat kanker is, het lymfesysteem, de emotionele/mentale kant, massage van het hoofd (verdieping) en hoe zet je de oncologische massage als dienst in de markt. Het is een volle theoriedag met wat praktijkaspecten van 9.30 uur tot 16.00 uur en is inclusief lunch, koffie en thee en een aanvulling van de informatie voor de reader die je tijdens de Basisdag hebt ontvangen.

Kosten: De Basisdag is 300 euro en de Verdiepingsdag is 250 euro. Boek je beide dagen in een keer dan is de pakketprijs 525 euro. Na het volgen van de cursus ontvang je een deelnamecertificaat. Er zijn geen accreditatiepunten te verdienen met de cursus, wellicht ga ik dit traject starten voor de toekomst.

Wees welkom om een afspraak te maken.

Cursus Cliënt Coaching voor Masseurs

Steeds meer mensen kampen met de druk van de snelle maatschappij waar we in leven. De één is daar gevoeliger voor dan de ander. Karaktereigenschappen als te perfectionistisch, negatief zelfbeeld, onzekerheid, de lat te hoog leggen voor hunzelf en dat ook van anderen verwachten en niet kunnen loslaten, maken het dan niet makkelijk. Het kan leiden tot mentale blokkades. Ze kunnen er flink last van hebben en hun omgeving ook. Reageren uit emotie, geen energie hebben, last hebben van fysieke stress en niet meer weten wie ze zijn en wat hun gelukkig maakt in het leven, is het pad waar ze zich op begeven. Ze willen graag veranderen, maar weten niet hoe.

Wil jij als masseur iets extra’s bieden aan jouw cliënten die kampen met fysieke stress dan is deze tweedaagse basiscursus iets voor jou. Tijdens deze cursus ga ik jou leren hoe het blikveld van jouw cliënt te verruimen. Hoe je samen met ze kunt onderzoeken waar de blokkade zit, wat het veranderproces voor ze inhoudt en hoe bewustwording leidt tot zelfreflectie. Ik leer je een aantal handige oefeningen en coaching technieken afkomstig uit diverse coachingvlakken, onder andere RET, Acceptance and Commitment therapie, Oplossingsgerichte therapie en Cognitieve Gedragstherapie. Het betreft een tweedaagse basiscursus die individueel gegeven wordt, zodat kwaliteit en maatwerk geborgen wordt. Het zijn twee volle dagen van 9.30 uur tot 16.00 uur en is inclusief lunch, koffie en thee en een reader met alle informatie en oefeningen die jij in kunt zetten voor jouw praktijk.

Na deze basiscursus kun je deelnemen aan diverse Verdiepingsdagen op coachingvlak. Binnenkort meer informatie hierover.

Kosten: De tweedaagse basiscursus is 550 euro. Na het volgen van de cursus ontvang je een deelnamecertificaat. Er zijn geen accreditatiepunten te verdienen met de cursus, wellicht ga ik dit traject starten voor de toekomst.

Wees welkom om een afspraak te maken.

Cursus Hoofdmassage voor Kappers

Wil jij als kapper jouw klanten iets extra’s bieden en wil jij je onderscheiden van de vele kappers die in de business werkzaam zijn, dan is deze cursus een mooie aanvulling. De cursus hoofdmassage wordt geheel op maat aangeboden zodat deze precies aansluit bij jouw kapperszaak en manier van werken. Ik kom graag bij jou langs om de details te bespreken. De cursus wordt op locatie gegeven en zal ongeveer 4 uur duren.

Kosten: De kosten zijn 70 euro per persoon bij 4 deelnemers. Buiten Enschede zal er 25 cent per gereden kilometer in rekening worden gebracht. Na het volgen van de cursus ontvang je een deelnamecertificaat. Er zijn geen accreditatiepunten te verdienen met de cursus, wellicht ga ik dit traject starten voor de toekomst.

Wees welkom om een afspraak te maken.

Op alle diensten van Neuromusculaire praktijk Linda Bennink zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Close Menu