Ik ervaar zenuwpijn na een oude hernia. De artsen hebben gezegd dat ik er mee moet leren leven. Via via ben ik bij Linda terecht gekomen en nu is de periode dat ik pijnvrij ben steeds langer. De behandelingen zijn soms wat pittig maar zeer zeker de moeite waard.

Leonie

Ik ben een een jaar geleden van mijn fiets gevallen en had schouderpijn. Na een aantal maanden werd de pijn niet minder en ben bij Linda uitgekomen na een aanbeveling van een vriendin. Ik kan zeggen dat ik nu pijnvrij ben.

Anja

Ik ben bij Linda in behandeling voor pijn in mijn nek na een auto ongeluk. Na de behandeling is het gevoel dat ik een harnas aan heb voor een paar weken weg en mijn nek – en hoofdpijn is dan controleerbaar. Waar ik erg blij mee ben is dat ik een aantal oefeningen heb gekregen zodat ik het kan rekken voordat de pijn weer op komt zetten.

Yolanda

Ik word al een aantal jaren behandeld door Linda en naast dat ze goed weet wat ze doet, is er ook altijd tijd voor wat extra’s; een boekentip of ik kan het boek lenen, als ik een rotdag heb gehad kan ik mijn ei kwijt en denkt ze oplossingsgericht mee of als ik sportvragen heb dan weet ze het antwoord of verdiept zich er in om mij te adviseren. Erg fijn en ik blijf nog zeker lange tijd langs komen!

Erna

Linda is zeer kundig, weet de gevoelige plekken te vinden en adviseert hoe een spoedig herstel te bevorderen.

Dinand

De eerste keer werd ik emotioneel bij Linda op de massagetafel. Voor het eerst na de diagnose borstkanker voelde ik een veilig gevoel dat ik me mag uiten. Zo bijzonder hoe een massage dat teweeg kan brengen.

Marleen

Ik heb last van een frozen shoulder gehad en ben altijd met een soepel gevoel in nek en schouders bij Linda weg gegaan.

Ruud

Nu ik mij met regelmaat laat behandelen door Linda hoef ik niet meer te spuiten voor migraine. Het komt zelden voor dat ik nog migraineklachten heb.

Marlies
Close Menu