Behandeling op maat:

In mijn trajecten combineer ik het behandelen van triggerpoints met het behandelen van fascie en het stretchen van zenuwen.  Deze methode pakt de diepliggende oorzaken aan en zorgt zo voor een totaal oplossing voor de klachten.

Een behandeling omvat:

 • Een intakegesprek waarbij we de pijnklachten in kaart brengen.
 • We stellen samen een behandelplan op en ik geef uitleg over de behandelmethode.
 • Een behandeling waarbij de duur afhankelijk is van de pijnklachten en het te realiseren doel.
 • Instructie zelfbehandeling voor zenuwen en spieren.
 • Preventie advies om inzicht te krijgen hoe emotionele/fysieke blokkades op te heffen.
 • Eventueel aanvullend coachingtraject mogelijk.

Kosten:

 • tot 30 minuten 34,00 euro
 • tussen de 30 en 60 minuten 62,00 euro
 • tussen de 60 en 90 minuten 81,50 euro

De kosten zijn niet aftrekbaar bij de zorgverzekering.

Ben je door pijnklachten niet in staat om naar de praktijk te komen, dan kom ik graag aan huis. Naast de behandelkosten zal er 25 cent per gereden kilometer in rekening worden gebracht.

Coaching:

Steeds meer mensen kampen met de druk van de snelle maatschappij waar we in leven. De één is daar gevoeliger voor dan de ander. Karaktereigenschappen als te perfectionistisch, negatief zelfbeeld, onzekerheid, de lat te hoog leggen voor jezelf en dat ook van anderen verwachten en niet kunnen loslaten, maken het dan niet makkelijk. Het kan leiden tot mentale overbelasting; je raakt mentaal uit balans. Je kunt er flink last van hebben en jouw omgeving ook. Reageren uit emotie, geen energie hebben, last hebben van fysieke stress en niet meer weten wie je eigenlijk bent (of wilt zijn) en niet weten wat jou gelukkig maakt in het leven, is het pad waar je je op begeeft. Je wilt graag veranderen, maar weet niet hoe.

Graag help ik jou jouw blikveld te verruimen. We gaan onderzoeken waar bij jou de blokkade zit, wat het veranderproces voor jou inhoudt en hoe bewustwording leidt tot zelfreflectie. Kleine veranderingen in denken en handelen kunnen fysieke stress verminderen en jou weer overzicht geven in wie jij bent wat jou gelukkig maakt.

Kosten:

 • intakegesprek en eerste 2 uur coaching 135,00 euro
 • ieder volgend uur 62,00 euro

De kosten zijn niet aftrekbaar bij de zorgverzekering.

Heeft u een eigen onderneming en wilt u advies of coachingstrajecten voor uw medewerkers afstemmen, dan is dit uiteraard mogelijk en zal geheel volgens maatwerk worden ingezet. Neem gerust contact met mij op voor een offerte.

Massage bij kanker:

Een massage gericht op mensen die geconfronteerd zijn met kanker is niet te vergelijken met een “normale” massage. Druk en duur worden aangepast en bepaald na een uitvoerig intakegesprek. Uitgangspunt van de massage is Less is More. Mocht het lichaam de eerste massage goed hebben ontvangen kan daarna eventueel worden opgebouwd met duur en/of druk.

Kosten:

 • intakegesprek en een behandeling tot 30 minuten 34,00 euro

De kosten zijn niet aftrekbaar bij de zorgverzekering.

Ben je door pijnklachten niet in staat om naar de praktijk te komen, dan kom ik graag aan huis. Naast de behandelkosten zal er 25 cent per gereden kilometer in rekening worden gebracht.

Cursus Masseren voor naasten

Massage is een goede manier om mensen die geconfronteerd zijn met kanker te ondersteunen. Het kan pijn verzachten, slaap verbeteren en angst verminderen. Het geeft een moment van ontspanning. Daarom bied ik speciaal voor naasten een cursus leren masseren aan.

De cursus wordt aan huis gegeven en zal ongeveer 3 uur duren. De deelnamekosten zijn € 120,00 bij 1 persoon (iedere volgende deelnemer € 70,00). Buiten Enschede zal er 25 cent per gereden kilometer in rekening worden gebracht.

Locatie:

Voortsweg 204 in Enschede (Centrum Alternatieve Geneeskunde).

Gratis parkeren op de parkeerplaats en aan straat.

Openingstijden (uitsluitend op afspraak):

 • Maandag van 8.00 uur tot 18.00 uur.
 • Dinsdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.
 • Woensdag gesloten.
 • Donderdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.
 • Vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur

Helaas is pinnen nog niet mogelijk.

Wees welkom om een afspraak te maken om te kijken hoe we jou pijnvrij kunnen maken.

Op alle diensten van Neuromusculaire praktijk Linda Bennink zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Close Menu